2018, Terrassa
Pop-urbà mestís
www.mabelflores.com
Formació

Veu i guitarra acústica: Mabel Flores
Baix i cors: Mar Safont
Trompeta i cors: Ariadna Gispert
Teclat, percussió i cors: Edu Núñez
Guitarra elèctrica: Miquel Tur
Bateria: Àlex Sánchez

MABEL FLORES (banda)

Un espectacle imprescindible i autèntic

Gaudir d’aquest sextet és infinitament millor que les paraules, i ho evidencia una trajectòria que cada cop guanya més presència, poder de convocatòria i territori. Aquesta habitual de l’escena catalana, amb una posada en escena enèrgica i festiva, col·loca el pop urbà, els ritmes llatins i la cançó d’autor en una altra dimensió,  gràcies a la seva diversitat musical, rítmica i temàtica.

Cridada a ocupar, sense dubtes, un lloc preferent, aquesta banda ofereix un directe deshinibit, carregat d’energia i «bon rotllo», amb un repertori eclèctic, crític i alliberador que es transforma en melodies enganxoses a la primera escolta i que va creixent fins a arribar a un clímax demolidor i vitalista, convidant al públic a ballar, gaudir i deixar-se anar.

Després d’un trepidant 2019 en que va fer més de 80 concerts per festes majors, sales i festivals, va quedar semifinalista del Sona9 i va ser guanyadora del concurs Santako Sound com a millor banda de Barcelona, va publicar al 2021 el seu primer treball d’estudi, Meraki (Kasba Music), que compta amb les col·laboracions de Roba Estesa, Mafalda i Pedro Pastor. Al 2022 arriba amb Estimo la nit (Picap SL), una cançó sota encàrrec del Consell Comarcal del Bages per ser la falca feminista de totes les seves festes majors.

Una de les grans apostes del panorama actual, amb una experiència inqüestionable pels més de 250 concerts que acumula per festes majors i festivals, dels que podem destacar Bioritme, Paupaterres, Ensorra’t de Blanes, FM Gràcia, Festes del Tura d’Olot, Fira Mediterrània de Manresa, Fes+Chapeau, Elas Son Artistas a Galícia o el Festival Maldito de Mallorca).

MABEL FLORES

Un espectacle imprescindible i autèntic
Naixement: 2018, Terrassa
Estil: Fusió (mestissatge i pop urbà)
Web: mabelflores.com
Expedient Programa.cat: 54513

Sens dubte, una de les frontwomans més destacables del panorama mestís actual cridada a ocupar un lloc preferent. La seva posada en escena, enèrgica i propera, i l’enorme capacitat de comunicar i d’emocionar son els ingredients que l’ajuden a connectar immediatament amb el públic, que es converteix en una part indispensable del show i va creixent cada cop més amb el pas del temps.

Després d’un trepidant 2019 en que va fer més de 80 concerts per festes majors, sales i festivals, va quedar semifinalista del Sona9 i va ser guanyadora del concurs Santako Sound com a millor banda de Barcelona, al 2021 estrena nova banda amb la qual presenta Meraki (Kasba Music, 2021) una proposta catàrtica amb un espectacle que va creixent fins a arribar a un clímax demolidor, festiu i vitalista.

El directe de la terrassenca és sinònim de música joiosa, de qualitat amb una sonoritat que fusiona arrels mediterrànies i sudamericanes, pincellades electrourbanes que li donen un toc fresc i innovador i un missatge combatiu, llibertari i enginyós en clau feminista, propi de la música d’autor, que acaricia l’ànima, arrenca riures i arrela al cor de qui l’escolta. La seva música esdevé un petit refugi des d’on empoderar-se cada dia més.

Els seus àlbums compten amb les col·laboracions de Roba Estesa, Mafalda, Sense Sal, Pedro Pastor, Carla Collado i La Mare, entre d’altres, i és una de les grans apostes del panorama mestís actual (ho avalen els més de 250 concerts realitzats des de 2018 a sales, festes majors i festivals dels que podem destacar Bioritme, Paupaterres, Fira Mediterrània de Manresa, Fes+Chapeau, Elas Son Artistas a Galícia o el Festival Maldito de Mallorca).

Cançons fresques i eclèctiques, amb un origen sonor clarament barceloní i una potent producció musical.