2018, Terrassa
Pop mediterrani
www.mabelflores.com
Formació

Veu i guitarra: Mabel Flores
Percussió: Àlex Sánchez (Peri)
Synth, teclat i cors: Edu Núñez

MABEL FLORES (trio)

La força de sempre en un format lleuger

Carismàtica i natural, és sens dubte una de les cantautores més destacables del panorama actual. La seva força, energia i proximitat, i l’enorme capacitat de comunicar i d’emocionar que te la cantautora son les responsables de que connecti des de la primera cançó amb el públic, que es converteix en una part indispensable de l’espectacle.

A mig camí entre el pop d’autor, les arrels mediterrànies i matissos folclòrics o electrourbans, el format reduït fa un repàs de la seva discografia, Entre mujeres (2018) i Meraki (2021), amb una execució minimalista. Aquest format està exclusivament pensat per cicles musicals, teatres, festivals o programacions de caire intimista i amb el públic assegut, on l’autora busca pujar el volum d’allò proper, suau i pausat, aprofitant aquesta proximitat per fer del concert una mena de diàleg amb el públic, amb un missatge introspectiu, llibertari i en clau feminista com a fil conductor.

És sabut que la seva música acaricia l’ànima, arrenca riures i arrela al cor de qui l’escolta, transformant-se en un petit refugi des d’on empoderar-se, deixar-se emocionar i retrobar-se en la vulnerabilitat. Un directe lleuger però molt complet, que també deixa espai cap al final per les cançons més ballables.

MABEL FLORES | Trio

La força de sempre en un format lleuger
2018, Terrassa
Pop mediterrani
www.mabelflores.com
Formació

Veu i guitarra: Mabel Flores
Percussió: Àlex Sánchez (Peri)
Synth, teclat i cors: Edu Núñez

Sens dubte, una de les cantautores més destacables del panorama actual, cridada a ocupar un lloc preferent. La seva força, energia i proximitat, i l’enorme capacitat de comunicar i d’emocionar que te la cantautora son les responsables de que connecti des de la primera cançó amb el públic, que es converteix en una part indispensable de l’espectacle.

A mig camí entre el pop d’autor, les arrels mediterrànies i matissos folclòrics o electrourbans, el format reduït fa un repàs de les cançons més minimalistes de la seva discografia, Entre mujeres (2018) i Meraki (2021), i està exclusivament pensat per cicles musicals, teatres, festivals o programacions de caire intimista i amb el públic assegut, on es busca pujar el volum d’allò proper, suau i pausat. L’autora sap com aprofitar aquesta proximitat per fer del concert una mena de diàleg amb el públic, amb un missatge introspectiu, llibertari i en clau feminista com a fil conductor.

 La seva música acaricia l’ànima, arrenca riures i arrela al cor de qui l’escolta, transformant-se en un petit refugi des d’on empoderar-se, deixar-se emocionar i retrobar-se. Un directe lleuger però molt complet, que també deixa espai cap al final per cançons més ballables.